Álláspályázatok

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet mezőgazdasági munkás, traktoros munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 21.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Állattenyésztési Tudományok Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Élettani és Takarmányozástani Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Fenntartható Fejlesztés és Gazdálkodás Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Gazdaságtudományi Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Genetika és Biotechnológia Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Idegennyelvi Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Karcagi Kutatóintézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Kertészettudományi Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Környezettudományi Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Matematika és Természettudományi Alapok Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Műszaki Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Neveléstudományi Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Növénytermesztési-tudományok Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Növényvédelmi Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Rippl-Rónai Művészeti Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Szőlészeti és Borászati Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Tájépítészeti, Településtervezési és Díszkertészeti Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Testnevelési és Sport Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Üzleti Szabályozás és Információmenedzsment Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézet intézetigazgató vezetői feladatok ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet kutatási asszisztens munkakör betöltésére.  A pályázat benyújtásának határideje: 2021. május 23.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus, Somogyi Imre és Szent Gellért Kollégium pályázatot hirdet kollégiumi koordinátori feladatok ellátására (4 fő). A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 31.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Károly Róbert Campus (Gyöngyös), Károly Róbert Diákotthon pályázatot hirdet kollégiumi koordinátori feladatok ellátására (2 fő). A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 31.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Georgikon Campus, Pethe Ferenc Kollégium pályázatot hirdet kollégiumi koordinátori feladatok ellátására (7 fő). A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 31.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Szent István Campus, Gödöllői Kollégiumok pályázatot hirdet kollégiumi koordinátori feladatok ellátására (16 fő). A pályázat beérkezésének határideje: 2021. május 31.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Szőlészeti és Borászat Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Élettani és Takarmányozástani Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Növényvédelmi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Üzleti Szabályozás és Információmenedzsment Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Üzleti Szabályozás és Információmenedzsment Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gyöngyösi munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Üzleti Szabályozás és Információmenedzsment Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, kaposvári munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére, szarvasi munkavégzési hellyel - 2. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézet TUDOMÁNYOS TANÁCSADÓ munkakör betöltésére, szarvasi munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére, agárdi munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Akvakultúra és Környezetbiztonság Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel - 1. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel - 2. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Gazdaságtudományi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gyöngyösi munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Gazdaságtudományi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, kaposvári munkavégzési hellyel - 1. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Gazdaságtudományi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, kaposvári munkavégzési hellyel - 2. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Gazdaságtudományi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, kaposvári munkavégzési hellyel - 3. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Gazdaságtudományi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, kaposvári munkavégzési hellyel - 4. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Tájépítész, Településterv és Díszkertészeti Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Tájépítészeti, Településtervezési és Díszkertészeti Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Tájépítészeti, Településtervezési és Díszkertészeti Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 5.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Szőlészeti és Borászati Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Szőlészeti és Borászati Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Üzleti Szabályozás és Információmenedzsment Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Fenntartható Fejlesztés és Gazdálkodás Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, budapesti munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Fenntartható Fejlesztés és Gazdálkodás Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gyöngyösi munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Fenntartható Fejlesztés és Gazdálkodás Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, kaposvári munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Fenntartható Fejlesztés és Gazdálkodás Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, keszthelyi munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Fenntartható Fejlesztés és Gazdálkodás Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel - 1. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Fenntartható Fejlesztés és Gazdálkodás Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel - 2. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Növénytermesztési-tudományok Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gyöngyösi munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Növénytermesztési-tudományok Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel - 1. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Növénytermesztési-tudományok Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel - 2. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Növénytermesztési-tudományok Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, budapesti munkavégzési hellyel - 1. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Növénytermesztési-tudományok Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, budapesti munkavégzési hellyel - 2. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Növénytermesztési-tudományok Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, keszthelyi munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 54. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Genetika és Biotechnológia Intézet TUDOMÁNYOS TANÁCSADÓ munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 54. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Genetika és Biotechnológia Intézet TUDOMÁNYOS TANÁCSADÓ munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Genetika és Biotechnológia Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Genetika és Biotechnológia Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Genetika és Biotechnológia Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 8.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Környezettudományi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 9.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Környezettudományi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 9.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Környezettudományi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, budapesti munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 9.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 40. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Környezettudományi Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére, gödöllői munkavégzési hellyel. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 9.

 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 55. § (1)-(3) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet Környezettudományi Intézet TUDOMÁNYOS FŐMUNKATÁRS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 9.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet tanszéki mérnök munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. június 14.